
Galetes de xocolata i vainilla
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 370 gr. farina
- 250 gr. sucre
- 200 gr. mantequilla
- 25 gr. xocolata
- 2 ous
- 8 gr. sucre avainillat
- 1 pessic de sal
24 racions
Elaboració
Tallar la mantequilla a daus i deixar una estona a temperatura ambient.
Tamisar la farina en un bol i afegir el sucre, el sucre avainillat, els daus de mantequilla, els ous batuts i el pessic de sal. Pastar fins a obtenir una massa homogènia. Dividir-la en dues parts iguals.
Trossejar la xocolata i fondre al bany maria. Barrejar amb una de les parts de la massa fins que quedi perfectament integrat. Donar forma de bola a les dues masses, embolicar amb film transparent i deixar reposar durant 30 minuts a la nevera.
Extendre les dues masses per separat amb un corró fins a deixar-les d'aproximàdament 1'5-2 cm. Tallar-les a tires i muntar-les de 4 en 4, alternant 2 de xocolata i 2 sense xocolata. Embolicar aquestes noves tires bicolor amb film transparent i deixar a la nevera un mínim de 6 hores.
Tallar a rodanxes i enfornar a 150° durant 20 minuts.
8h 20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1312 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...