Tallarines amb mandonguilles
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 30 grams de mantega,
- 30 grams de llard de porc,
- 1 cullerada d'oli d'oliva,
- ½ ceba,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
- 250 grams de carn de vedella magra,
- 1 fetge i una pedrer de pollastre,
- 1 ou,
- Farina,
- Formatge parmesà ratllat,
- Sal, pebre i nou moscada,
- I oli per fregir les mandonguilles.
4 racions
Elaboració
Picar la carn i els menuts de pollastre, ben nets.
Barrejar la carn amb l'ou, afegir 1 cullerada de parmesà ratllat, una mica de nou moscada, pebre i lligar bé.
A continuació fer mandonguilles petites, passar-les per la farina i fregir-les en oli molt calent.
En una cassola amb el llard, oli i mantega ofegar la ceba picada.
Afegir els tomàquets triturats sense pell ni llavors, assaonar amb sal i pebre i coure una mitja hora.
Al final de la cocció afegir les mandonguilles, deixant-ho bullir fins que agafin gust.
A part coure la pasta al dente, quan estigui cuita, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada i les mandonguilles.
1h
Servir a taula amb formatge ratllat a part, perquè cadascú empolvori ell seu plat al gust.
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?
Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!
|
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...