Tallarines amb mandonguilles
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 30 grams de mantega,
- 30 grams de llard de porc,
- 1 cullerada d'oli d'oliva,
- ½ ceba,
- 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
- 250 grams de carn de vedella magra,
- 1 fetge i una pedrer de pollastre,
- 1 ou,
- Farina,
- Formatge parmesà ratllat,
- Sal, pebre i nou moscada,
- I oli per fregir les mandonguilles.
4 racions
Elaboració
Picar la carn i els menuts de pollastre, ben nets.
Barrejar la carn amb l'ou, afegir 1 cullerada de parmesà ratllat, una mica de nou moscada, pebre i lligar bé.
A continuació fer mandonguilles petites, passar-les per la farina i fregir-les en oli molt calent.
En una cassola amb el llard, oli i mantega ofegar la ceba picada.
Afegir els tomàquets triturats sense pell ni llavors, assaonar amb sal i pebre i coure una mitja hora.
Al final de la cocció afegir les mandonguilles, deixant-ho bullir fins que agafin gust.
A part coure la pasta al dente, quan estigui cuita, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada i les mandonguilles.
1h
Notes
Servir a taula amb formatge ratllat a part, perquè cadascú empolvori ell seu plat al gust.
Etiquetes:
Tallarines
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c