Tallarines amb mandonguilles

Ingredients

  • 500 grams de tallarines,
  • 30 grams de mantega,
  • 30 grams de llard de porc,
  • 1 cullerada d'oli d'oliva,
  • ½ ceba,
  • 500 grams de tomàquets madurs per salsa,
  • 250 grams de carn de vedella magra,
  • 1 fetge i una pedrer de pollastre,
  • 1 ou,
  • Farina,
  • Formatge parmesà ratllat,
  • Sal, pebre i nou moscada,
  • I oli per fregir les mandonguilles.

4 racions

Elaboració

Picar la carn i els menuts de pollastre, ben nets.
Barrejar la carn amb l'ou, afegir 1 cullerada de parmesà ratllat, una mica de nou moscada, pebre i lligar bé.
A continuació fer mandonguilles petites, passar-les per la farina i fregir-les en oli molt calent.
En una cassola amb el llard, oli i mantega ofegar la ceba picada.
Afegir els tomàquets triturats sense pell ni llavors, assaonar amb sal i pebre i coure una mitja hora.
Al final de la cocció afegir les mandonguilles, deixant-ho bullir fins que agafin gust.
A part coure la pasta al dente, quan estigui cuita, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada i les mandonguilles.

1h

Notes

Servir a taula amb formatge ratllat a part, perquè cadascú empolvori ell seu plat al gust.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!