Tallarines amb cacau

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de tallarines,
  • 250 grams de mató,
  • 75 grams de mantega,
  • 100 grams de formatge parmesà o gruyere ratllat,
  • 1 cullerada de cacau amarg en pols,
  • sal,
  • pebre
  • i canyella en pols.

Elaboració

Posar la pasta a coure en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, esmicolar el mató en un plat, barrejar amb el formatge ratllat i col · locar sobre d'una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega a trossets.
Escampar el mató per sobre de la pasta, escampar-hi el cacau i unes miques de canyella i pebre.
Servir de seguida abans que es refredi


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!