Tallarines amb cacau
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 250 grams de mató,
- 75 grams de mantega,
- 100 grams de formatge parmesà o gruyere ratllat,
- 1 cullerada de cacau amarg en pols,
- sal,
- pebre
- i canyella en pols.
Elaboració
Posar la pasta a coure en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, esmicolar el mató en un plat, barrejar amb el formatge ratllat i col · locar sobre d'una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega a trossets.
Escampar el mató per sobre de la pasta, escampar-hi el cacau i unes miques de canyella i pebre.
Servir de seguida abans que es refredi
Etiquetes:
Tallarines
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
880 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c