Tallarines amb cacau

Categoria:
Origen: Su茂ssa
Estaci贸:
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • 500 grams de tallarines,
  • 250 grams de mat贸,
  • 75 grams de mantega,
  • 100 grams de formatge parmes脿 o gruyere ratllat,
  • 1 cullerada de cacau amarg en pols,
  • sal,
  • pebre
  • i canyella en pols.

Elaboraci贸

Posar la pasta a coure en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocci贸.
Mentre la pasta cou, esmicolar el mat贸 en un plat, barrejar amb el formatge ratllat i col 路 locar sobre d'una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al dente, esc贸rrer r脿pidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega a trossets.
Escampar el mat贸 per sobre de la pasta, escampar-hi el cacau i unes miques de canyella i pebre.
Servir de seguida abans que es refredi


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tallarines amb cacau

Enlla莽a aquesta recepta:

626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!