Tallarines amb xampinyons i fruits secs
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500 grams de tallarines
- 400 grams de xampinyons laminats
- 100 grms de pinyons
- 200 grams de nous pelades
- 150 grams de panses de corint
- Una ceba tendra picolada
- Salsa de soja
- Nata líquida
- Un cullerot de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Mantega
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un wok
Una safata rodona de porcelana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Una escorredora
Elaboració
							Primerament, en un cassó amb aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem els fruits secs uns tres minuts i els reservem.
Seguidament, netegem els xampinyons i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, juntament amb la ceba tendra picolada.
Quan tot plegat ja és fregit, ho fiquem en el wok juntament amb: un cullerot de brou de pollastre, un raig de salsa de soja i un raig de nata líquida per muntar.
Seguidament, afegim els fruits secs i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Seguidament, afegim les tallarines, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Ja per acabar, ho fiquem a la safata de porcellana rodona, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la pasta
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1796 visites.
 1796 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços Salses
 Salses Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Carns
 Carns Pasta
 Pasta





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram