Tallarines amb xampinyons i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de tallarines
  • 400 grams de xampinyons laminats
  • 100 grms de pinyons
  • 200 grams de nous pelades
  • 150 grams de panses de corint
  • Una ceba tendra picolada
  • Salsa de soja
  • Nata líquida
  • Un cullerot de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un wok
Una safata rodona de porcelana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem els fruits secs uns tres minuts i els reservem.
Seguidament, netegem els xampinyons i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, juntament amb la ceba tendra picolada.
Quan tot plegat ja és fregit, ho fiquem en el wok juntament amb: un cullerot de brou de pollastre, un raig de salsa de soja i un raig de nata líquida per muntar.
Seguidament, afegim els fruits secs i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Seguidament, afegim les tallarines, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Ja per acabar, ho fiquem a la safata de porcellana rodona, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!