Aperitiu de fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta Filo
  • Pipes de gira-sol pelades
  • Sal
  • Sucre
  • Pebre
  • Mantega
  • Ou

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 180ºC
En una safata de forn, hi posem papers vegetal, l'untem amb mantega i posem a sobre la pasta Filo....la pintem amb l'ou, i tot seguit i posem les pipes per sobre (ben escampades), la sal, el sucre, i una mica de pebre.
Ho enfornem uns...de 8 a 10 minuts (depen del forn).
Quan está fred, tranquem a trossos desiguals.
Es per un aperitiu informal, però original, a més de bo.

10min

Notes

També es poden tallar abans d'anar al forn a talls rectangulars, o com a "neules"
Si voleu també es poden fer, amb ametlles o avellanes triturades,.....desprès jo hi poso més sucre, que pebre. Però amb pipes, son diferents.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: