Aperitiu de fruits secs

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Pasta Filo
  • Pipes de gira-sol pelades
  • Sal
  • Sucre
  • Pebre
  • Mantega
  • Ou

4 racions

ElaboraciĂł

Escalfem el forn a 180ÂşC
En una safata de forn, hi posem papers vegetal, l'untem amb mantega i posem a sobre la pasta Filo....la pintem amb l'ou, i tot seguit i posem les pipes per sobre (ben escampades), la sal, el sucre, i una mica de pebre.
Ho enfornem uns...de 8 a 10 minuts (depen del forn).
Quan estĂĄ fred, tranquem a trossos desiguals.
Es per un aperitiu informal, però original, a mÊs de bo.

10min

Notes

TambĂŠ es poden tallar abans d'anar al forn a talls rectangulars, o com a "neules"
Si voleu tambÊ es poden fer, amb ametlles o avellanes triturades,.....desprès jo hi poso mÊs sucre, que pebre. Però amb pipes, son diferents.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Aperitiu de fruits secs

Enllaça aquesta recepta:

912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!