Truita d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams d'espinacs bullits
  • Mitja ceba picolada
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una escorredora
Una paella gran

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, Un cop cuits, els escorrem i els picolem, amb l'ajud d'un ganivet.
En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i quan és cuita, afegim els espinacs, i ho barregem tot plegat.
En un bol, batem tres ous amb un polsim de sal, i hi afegim la barreja dels espinacs i la ceba.
Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i quan és calent, fem una truita rodona, amb els ous i els espinacs.
Aquesta truita, és ideal per dues persones.

40min


Recepta de cuina de Truita d'espinacs

La recepta de la truita d'espinacs.

Foto de Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: