Truita d'espinacs
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams d'espinacs bullits
- Mitja ceba picolada
- Tres ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
2 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una escorredora
Una paella gran
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, Un cop cuits, els escorrem i els picolem, amb l'ajud d'un ganivet.
En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i quan és cuita, afegim els espinacs, i ho barregem tot plegat.
En un bol, batem tres ous amb un polsim de sal, i hi afegim la barreja dels espinacs i la ceba.
Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i quan és calent, fem una truita rodona, amb els ous i els espinacs.
Aquesta truita, és ideal per dues persones.
40min

Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2484 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...