Hamburgueses de conill i cansalada amb cruixent de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cruixent de verdures
- Un conill de quilo desossat
- Un tall de cansalada de planxeta sense cotna
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una planxa elèctrica
Un estri per fer hamburgueses
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata plana amb un paper de cuina
Papers pel motlle de les hamburgueses
Un bol de vidre gran
Un plat pla gran
Elaboració
Primerament, agafem el conill desossat i el tall de cansalada, els passem per la trinxadora i ho posem en el bol de vidre. Tot seguit, ho espolsem amb una mica de sal i pebre negre en pols i ho barregem ben barrejat.
Seguidament, en el motlle de fer hamburgueses, fiquem un paper en el fons de cada motlle i tot seguit afegim la barreja de conill i cansalada (cent grams aproximadament per cada hamburguesa), tapem amb un altre paper, i fem l'hamburguesa tot pressionant el motlle i ja les tenim llestes per coure.
A part, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i un cop fregit, el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Ja per acabar la recepta, endollem la planxa elèctrica i quan és ben calenta posem les dues hamburgueses amb el paper inclòs i les anem girant de tant en tant fins que ja són cuites al nostre gust, i ja les podrem ficar en el plat tot retirant el paper, amb un llit de cruixent de verdures com a guarnició.
45min
Notes
Farem tantes racions d'hamburgueses (dues per persona) com persones seguin a taula.
Etiquetes:
Cuina d'hivern La cuina de les hambugueses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.