Raviolis de carxofes a la Puttanesca

Ingredients

  • 2 cebes tendres.
  • 2 dents d’all.
  • 3 tomàquets deshidratats.
  • 1 dl de tomàquet triturat.
  • 6 anxoves.
  • Un grapat (unes 10) alcaparres.
  • 10 olives tallades en tres trossos.
  • dues guindilles.
  • 1 grapat de julivert picat.
  • Parmesà ratllat.

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben fina i la posem a sofregir en una paella amb oli d’oliva.
- A mig fer hi afegim l’all també ben picat.
- Quan el sofregit estigui bastant avançat hi afegim el tomàquet (els deshidratats, jo els faig amb paciencia sense la part de dins, al forn a 100 graus, amb sal i sucre, durant unes 4 hores aprox.),
- Quan el sofregit estigui quasi al punt hi afegirem les anxoves i alcaparres tot ben picat; també hi desfarem la part de dins de les guindilles, i el julivert ben picat.
- Servirem els raviolis de carxofa (en una altra recepta tinc la recepta de raviolis) amb la salsa que hem fet, amb un polsim de parmesà.

40min


Recepta de cuina de Raviolis de carxofes a la Puttanesca

Raviolis de carxofes a la Puttanesca

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: