Llenguado al forn farcit de mar

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4 filets de llenguado sense espina (1 per persona).
  • 1 sobre de filets de salmó fumat.
  • 12 gambetes petites.
  • 3 rovells d'ou.
  • salsa de soja.
  • oli i sal.
  • 1 pebrot, 1 carbassó i 1 pastanaga. (per acompanyar)

4 racions

Utensilis

- Lekué pel microones.

Elaboració

- Posem al microones (si tenim lekue), i sinó al forn amb paper de plata (papillote) el pebrot, el carbassó i la pastanaga tallats a tires molt fines (ho reservarem per acompanyar les broquetes).
- Estirem els filets de llenguado, els salpebrem (no ho salem molt que el salmó ja ho és de salat); a sobre de cada filet hi posem una capa amb el salmó fumat.
- Afegirem tres gambetes crues per cada filet (de forma tranversal al filet), i les salem un xic.
- Enrotllem els filets començant per la cúa (la part més prima millor que quedi a dins ja que es farà més ràpid), de forma que quedi a dins el salmó amb les gambes. Perquè s'aguanti hi clavarem la broqueta.
- Ara posem les 4 broquetes al forn per 3 minuts a 150 graus.
- Mentrestant fem una maionesa, batent el rovell sol (dos rovells o tres), amb oli d oliva i una miqueta de soja (no ens passem) que ja li donarà el punt de sal.
- Traiem les broquetes, les pintem amb la maionesa per sobre i les tornem a posar el forn durant quatre o cinc minutets més.

25min

Notes

- Posem les broquetes sobre el llit d'hortalisses.
- Pintem el plat amb unes pinzellades de maionesa de soja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!