Escopinyes divertides

Ingredients

  • 1 kg. d’escopinyes vives.
  • Dues guindilles verdes en vinagre (piparres).
  • Dues limes.
  • Ceba tendra.
  • Julivert al gust.
  • “Manzanilla” .
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

2 racions

Elaboració

Abans de res posarem les escopinyes amb aigua, sal i un raig de vinagre (perquè s’obrin i deixin anar tota la sorra, que a vegades costa de treure). Mínim 30 minuts.
Preparem i barregem, com si féssim una vinagreta, les guindilles tallades en rotllanes fines, un poquet de ceba tendra molt picada (un quart de ceba petita), el suc de les limes, el julivert picat, un bon raig d’oli, la sal i el pebre.
Posem les escopinyes en una paella, les tapem i pugem el foc.
Quan veiem que s’estan obrint, traiem la tapa i els hi tirem per sobre un bon raig de “Manzanilla” mentre movem la paella.
Quan totes s’hagin obert, les servim en una font de vidre, mentre separem el líquid restant.
El líquid que hem separat el barrejarem amb el tipus “vinagreta” que hem fet abans, i amanirem les escopinyes mentre les servim.

30min


Recepta de cuina de Escopinyes divertides

Escopinyes divertides

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: