Crema de pèsols amb menta fresca i cruixent de cansalada

Ingredients

  • 1 kg. de pèsols.
  • 3 cebes tendres.
  • un grapat d’enciam (un “cogollo” aprox.).
  • 250 cl. de nata líquida.
  • 300 cl. de brou de verdures.
  • 20 fulles de menta fresca.
  • 4 talls molt fins de cansalada.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Daurem la cebeta ben picada en una cassola amb oli d’oliva.
- Quan porti deu minutets hi afegim l’enciam també ben picadet.
- En deu minuts més afegim els pèsols i els saltegem un cinc minuts més.
- Afegim la crema de llet i el brou de verdures (busquem la textura que més ens agradi, afegint-me més o menys segons el gust de cadascú).
- Salpebrem, tapem la cassola i ho deixem tot junt a foc mitg per uns 30 minuts aproximadament.
- Quan estigui ho passem per la batedora fins que quedi ben fi.
- Fregim les tires fines de cansalada per afegir-les a cada plat; unes parts de la cansalada, un cop fregides les podem tallar en virutes per afegir-les per sobre la crema de pèsols.
- Trenquem les fulles de menta i les repartim per sobre de cada plat.
- Afegim també quatre gotes de crema de llet amb sal i pebre per donar-li color.

50min


Recepta de cuina de Crema de pèsols amb menta fresca i cruixent de cansalada

Crema de pèsols amb menta i cruixent de cansalada
per En Cendrowsky

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!