Amanida fresca de pastanaga
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 4 pastanagues mitjanes.
- Dues cebes tendres petites.
- Una dent d’all.
- Un quart de llimona.
- Un grapat de fulles de menta fresca.
- Un grapat de julivert fresc.
- Un grapat de panses de corint.
- Dos iogurts naturals.
- Un grapat d’olives negres.
- Curry,
- Oli d’oliva, sal i pebre.
Elaboració
							- En primer lloc traurem la pell de les pastanagues , fet això les anirem tallant amb el mateix pelador (el clàssi de pelar patates) de forma que quedin fines per a l’amanida.
- Passarem les cebes tendres per sota l’aixeta, i les tallarem en juliana ben primes.
- Tallarem l’all en trossets el més petits que poguem.
- Ho ajuntem tot i hi afegim oli d’oliva, sal i pebre, ho tapem amb paper de film, i ho deixem a la nevera una mitja horeta.
- Mentrestant anem traient l’òs a les olives i les reservem.
- Remullem el julivert i el tallem ben fi (l’aixafem fent una bola i anem tallant amb el Ganivet).
- Remullem també la menta i en separem les fulles més maques (en aquest cas les afegirem tal qual, sense tallar).
- Recuperem el bol amb les hortalisses tallades que teníem a la nevera i hi afegim els dos iogurts, el quart de llimona expremuda, el julivert picat , les fulles de menta senceres i netes,  i un polsim de curry, i barregem (aprofitem per rectificar de sal si cal, i per afegir-li algún punt d’oli si ho creiem necessari perquè tot quedi ben lligat).
- Per últim afegim quatre panses, les olives, un polsim de curry i quatre grans de sal maldon.
- Jo el serveixo en bols individuals.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3457 visites.
 3457 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanida
 Amanida Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram