Noodles amb Sèpia i Gambes a l'aroma de Sishuan
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						Recepta per wok
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 350 grs. de Noodles.
- 4 cebes.
- 4 dents d’all.
- Un grapat de pebre de Sishuan (la trobarem en supermercats orientals).
- 6 tomàquets madurs.
- 1 sèpia amb la seva tinta.
- 200 grs. de gambetes pelades.
- Sal i oli d’oliva.
- Polsim de sucre.
- Salsa de soja.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							- Saltegem la sèpia sense la tinta i tallada a trossets amb oli d’oliva a foc fort.
- Hi afegim la ceba tallada en juliana i baixem el foc al punt mig; afegim un polsim de sal perquè la ceba ha de suar.
- En 10 min.  aprox. afegirem l’all ben  picadet.
- Mentrestant daurem en una altra paella la pebre de Sishuan amb un punt d’oli d’oliva; un cop daurada la passarem pel morter i la reservarem pel final del plat.
- Quan l’all ja porti 10 minutets sofregint-se amb la ceba, hi afegirem el tomàquet picadet (amb la pell) acompanyat d’un polsim de sucre.
- Afegirem una miqueta de la tinta de la sèpia.
- En aquest punt afegirem la pols de la pebre de Sishuan (és molt aromática i primer més val posar-ne poca i anar-ho regulant; per mi el gust es nota més que la pebre negra, amb l’afegitó d’un punt de cítric molt especial; si ens la posem a la boca ens adorm lleugerament la llengua..és un picant diferent que ens farà pensar en la pebre negra i la guindilla).
- Per últim afegirem les gambetes petites pelades, rectificarem de sal, i en dos minuts apagarem el foc.
- Afegirem els noodles que ja haurem bullit amb aigua apart (2 o 3 min.), i un cop colats amb aigua fresca els barrejarem amb la preparació.
- Quan servim el plat afegirem un rajolí de salsa de soja per sobre dels noodles.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3383 visites.
 3383 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram