Estofat de macarrons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 3 cebes mitjanes de figueres.
  • 2 pastanagues.
  • 3 tomàquets ratllats.
  • 2 dents d’all.
  • 250 grs. costella de porc.
  • 250 grs. magre de porc.
  • 1 Rajolí de vi blanc olorós.
  • Pebre vermell picant.
  • Aigua per cobrir-ho tot.
  • 400 grs. de Macarrons de mida petita tipus pluma.
  • Parmesà.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Posem oli d’oliva en una cassola pofunda i hi rostim els daus de porc prèviament salpebrats a temperatura forta.
- Quan siguin rossos, abaixem el foc i hi afegim la ceba ben picada.
- Afegim sal a la ceba, i quan porti deu minuts hi afegim l’all també ben picat, juntament amb la pastanaga, pelada, i tallada en dauets.
- En cinc minuts hi podrem afegir el rajolí de vi blanc olorós.
- Quan el sofregit de ceba i all ja tingui un bon color hi afegirem el tomàquet madur ben ratllat i sofregirem a foc lent (mín. 20 minuts).
- Per últim hi afegirem el pebre vermell picant.
- En aquest punt afegirem aigua tèbia, pujarem el foc fins que bulli, li posarem el punt de sal i hi bullirem els macarrons pluma(millor no passar-nos amb l’aigua i tenir-ne de bullint per si fem curts poder-la afegir) .
- Quan el macarró estigui al punt (d’aigua n’haurà de quedar la justa, com si féssim un estofat).
- Sóc partidari de parar els macarrons un punt abans d’estar al punt, separar-los del foc i tapar-ho. Aquest plat celebrar que el deixem reposar uns minuts.
- Servirem amb el parmesà ratllat per sobre.

1h 10min


Recepta de cuina de Estofat de macarrons

Estofat de macarrons
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Cendrowsky, ets molt car de veure, i ja trobaba a faltar les teves receptes, que ajuden a animar la web de receptes.cat.
Per favor no triguis tant en penjar noves receptes de les que tú ets un artista. ! felicitats! Quim Lleonart.
En Cendrowsky diu:
Gràcies mestre Quim, us agraeixo el compliment! Espero que en aquestes dates, en què tornaré a disposar de més temps, pugui presentar algunes de les receptes que tinc pendents de publicar. Una forta abraçada des de Tordera!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!