Estofat de macarrons

Ingredients

  • 3 cebes mitjanes de figueres.
  • 2 pastanagues.
  • 3 tomàquets ratllats.
  • 2 dents d’all.
  • 250 grs. costella de porc.
  • 250 grs. magre de porc.
  • 1 Rajolí de vi blanc olorós.
  • Pebre vermell picant.
  • Aigua per cobrir-ho tot.
  • 400 grs. de Macarrons de mida petita tipus pluma.
  • Parmesà.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Posem oli d’oliva en una cassola pofunda i hi rostim els daus de porc prèviament salpebrats a temperatura forta.
- Quan siguin rossos, abaixem el foc i hi afegim la ceba ben picada.
- Afegim sal a la ceba, i quan porti deu minuts hi afegim l’all també ben picat, juntament amb la pastanaga, pelada, i tallada en dauets.
- En cinc minuts hi podrem afegir el rajolí de vi blanc olorós.
- Quan el sofregit de ceba i all ja tingui un bon color hi afegirem el tomàquet madur ben ratllat i sofregirem a foc lent (mín. 20 minuts).
- Per últim hi afegirem el pebre vermell picant.
- En aquest punt afegirem aigua tèbia, pujarem el foc fins que bulli, li posarem el punt de sal i hi bullirem els macarrons pluma(millor no passar-nos amb l’aigua i tenir-ne de bullint per si fem curts poder-la afegir) .
- Quan el macarró estigui al punt (d’aigua n’haurà de quedar la justa, com si féssim un estofat).
- Sóc partidari de parar els macarrons un punt abans d’estar al punt, separar-los del foc i tapar-ho. Aquest plat celebrar que el deixem reposar uns minuts.
- Servirem amb el parmesà ratllat per sobre.

1h 10min


Recepta de cuina de Estofat de macarrons

Estofat de macarrons
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Cendrowsky, ets molt car de veure, i ja trobaba a faltar les teves receptes, que ajuden a animar la web de receptes.cat.
Per favor no triguis tant en penjar noves receptes de les que tú ets un artista. ! felicitats! Quim Lleonart.
En Cendrowsky diu:
Gràcies mestre Quim, us agraeixo el compliment! Espero que en aquestes dates, en què tornaré a disposar de més temps, pugui presentar algunes de les receptes que tinc pendents de publicar. Una forta abraçada des de Tordera!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: