Bonitol estofat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 / 4 kg de bonítol (de la part del ventre),
- Unes tires de cansalada i pernil per metxes.
- 50 gr. de llard de porc,
- 1 gotet de vi negre,
- Ceba i
- Sal
4 racions
Elaboració
El bonítol s'assaona amb sal (si es desitja es pot també preparar en rodanxes grans), es metxa amb tires de cansalada y de pernil de la millor qualitat i s'ofega en una cassola amb mantega, agregant un ceba picada i unes dents de all sense pelar. Quan estigui ben ofegat tot, s'afegeix el got de vi negre i es deixa coure fins que estigui al punt.
Es serveix amb "patates cuites al vapor".
Etiquetes:
Bonitol
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c