Bonitol estofat
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya
 Espanya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 3 / 4 kg de bonítol (de la part del ventre),
- Unes tires de cansalada i pernil per metxes.
- 50 gr. de llard de porc,
- 1 gotet de vi negre,
- Ceba i
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							El bonítol s'assaona amb sal (si es desitja es pot també preparar en rodanxes grans), es metxa amb tires de cansalada y de pernil de la millor qualitat i s'ofega en una cassola amb mantega, agregant un ceba picada i unes dents de all sense pelar. Quan estigui ben ofegat tot,  s'afegeix el got de vi negre i es deixa coure fins que estigui al punt. 
Es serveix amb "patates cuites al vapor".
														
 Etiquetes: 
						Bonitol
 
						Etiquetes: 
						Bonitol  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2500 visites.
 2500 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 60 min.
 60 min. Estofat
 Estofat 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram