Cassoleta de conill estofat, amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos conills de un quilo, aproximadament
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Mitja branca d'àpi
- Quatre alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví negre
- Tomàquet fregit
- Aigua
- 200 grams de mongetes del ganxet, bullides
6 racions
Elaboració
Agafem els conills, els tallem a trossos, reservant, les cuixes i les espatlles, senceres.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat.
Quan és mig ros, afegim : la ceba,els alls, l'àpi, i el llorer. Després, afegim el tomàquet fregit, i deixem coure una mica més. Tot seguit, afegim un raig de ví negre, i quan a reduit, posem tres dits d'aigua, i deixem que cogui, fins que el conill és gairebé cuit.
Retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, i ho colem amb el colador xinès, altre cop a la cassola, on acabarem de coure el conill.
En aquest moment, afegim les mongetes, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta, a França l'hi diuen, " cassoulet", i la serveixen en cassoletes de terrissa, individuals.
Etiquetes:
La meva cuina del conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.