Cassoleta de conill estofat, amb mongetes del ganxet
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos conills de un quilo, aproximadament
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Mitja branca d'àpi
- Quatre alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví negre
- Tomàquet fregit
- Aigua
- 200 grams de mongetes del ganxet, bullides
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Agafem els conills, els tallem a trossos, reservant, les cuixes i les espatlles, senceres.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat.
Quan és mig ros, afegim : la ceba,els alls, l'àpi, i el llorer. Després, afegim el tomàquet fregit, i deixem coure una mica més. Tot seguit, afegim un raig de ví negre, i quan a reduit, posem tres dits d'aigua, i deixem que cogui, fins que el conill és gairebé cuit.
Retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, i ho colem amb el colador xinès, altre cop a la cassola, on acabarem de coure el conill.
En aquest moment, afegim les mongetes, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.
														
 40min
  40min 
Notes
Aquesta recepta, a França l'hi diuen, " cassoulet", i la serveixen en cassoletes de terrissa, individuals.
 Etiquetes: 
						La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3926 visites.
 3926 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Carpaccio
 Carpaccio
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram