Cassoleta de conill estofat, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos conills de un quilo, aproximadament
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Mitja branca d'àpi
  • Quatre alls pelats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Ví negre
  • Tomàquet fregit
  • Aigua
  • 200 grams de mongetes del ganxet, bullides

6 racions

Elaboració

Agafem els conills, els tallem a trossos, reservant, les cuixes i les espatlles, senceres.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat.
Quan és mig ros, afegim : la ceba,els alls, l'àpi, i el llorer. Després, afegim el tomàquet fregit, i deixem coure una mica més. Tot seguit, afegim un raig de ví negre, i quan a reduit, posem tres dits d'aigua, i deixem que cogui, fins que el conill és gairebé cuit.
Retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, i ho colem amb el colador xinès, altre cop a la cassola, on acabarem de coure el conill.
En aquest moment, afegim les mongetes, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, a França l'hi diuen, " cassoulet", i la serveixen en cassoletes de terrissa, individuals.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!