Patates amb bonítol i prunes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Igualada
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 450 g de bonítol o tonyina
  • 1 llauna de tomàquet fregit
  • 1 pebrot vermell
  • 1 kg de patates
  • Prunes
  • Ceba, all, julivert, oli, sal
  • I pebre
  •  

4 racions

Elaboració

Peleu i talleu les patates a daus o làmines gruixudes, poseu-les en una olla amb aigua freda i sal i feu-les
bullir.
Talleu el bonítol a trossos, afegiu-hi l’all, que haureu aixafat al morter, i fregiu-lo.
Un cop fregit, elcol•locareu en un recipient, i amb l’oli que hagi sobrat fregireu la ceba ben picada. Un cop la ceba estigui a punt, hi afegireu el tomàquet i el pebrot tallats i quan el sofregit estigui llest, l’aboqueu sobre el peix.
Un cop tingueu cuites les patates, les escorreu i les col•loqueu en una safata que pugui anar per al forn.
Afegiu-hi després el peix amb el sofregit i les prunes i barregeu-ho tot.
Ho deixareu coure al forn, amb el foc baix, uns 20 minuts aproximadament.
 


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Txell Pujagut diu:
Això ha d'estar boníssim! ho provaré de fer...


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!