Patates amb bonítol i prunes
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Igualada
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 450 g de bonítol o tonyina
- 1 llauna de tomàquet fregit
- 1 pebrot vermell
- 1 kg de patates
- Prunes
- Ceba, all, julivert, oli, sal
- I pebre
4 racions
Elaboració
Peleu i talleu les patates a daus o làmines gruixudes, poseu-les en una olla amb aigua freda i sal i feu-les
bullir.
Talleu el bonítol a trossos, afegiu-hi l’all, que haureu aixafat al morter, i fregiu-lo.
Un cop fregit, elcol•locareu en un recipient, i amb l’oli que hagi sobrat fregireu la ceba ben picada. Un cop la ceba estigui a punt, hi afegireu el tomàquet i el pebrot tallats i quan el sofregit estigui llest, l’aboqueu sobre el peix.
Un cop tingueu cuites les patates, les escorreu i les col•loqueu en una safata que pugui anar per al forn.
Afegiu-hi després el peix amb el sofregit i les prunes i barregeu-ho tot.
Ho deixareu coure al forn, amb el foc baix, uns 20 minuts aproximadament.
Etiquetes:
Patates Prunes Tonyina
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c