Fideus a la cassola amb fruits del mar
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 3 cebes mitjanes.
- 2 dents d’all.
- 8 tomàquets madurs ratllats (no gaire grossos).
- 0,75 litres de fumet de marisc.
- 250 grs. de fideus perla.
- 250 grs. de gambes fresques.
- 250 grs. de musclos de roca.
- 250 grs. de xirles.
- All i oli (2 ous, 100ml d’oli de girasol, sal i una dent d’all matxacada).
- Oli d’oliva i pebre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							- Posem un rajolí d’oli a la cassola, marquem les gambes a foc viu i les reservem.
- Aprofitem aquest oli per sofregir-hi la ceba lentament (hi afegirem sal perquè sui).
- Quan porti 15 minuts i afegim els alls laminats.
- Quan la ceba ja estigui ben rossa hi afegirem els tomàquets ratllats (sense la pell).
- Quan el sofregit estigui a punt hi afegirem els fideus i els daurarem una mica; mentrestant farem bullir el fumet.
- Mentrestant posarem les xirles amb un rajolí de vi blanc a foc fort per tal que es vagin obrint (les haurem tingut abans amb aigua i sal perquè estiguin ben netes i no portin sorra).
- Obrirem també els musclos en un recipient tancat perquè es facin al vapor (quan es comencin a obrir apaguem al foc. Queden més bons mig crus).
- Afegirem el fumet i esperarem uns 7-8 minuts fins que els fideus estiguin “al dente” (salpebrarem al punt).
- Quan estiguin els quedi un minut hi afegirem els musclos, les xirles i un rajolí de l’aigua dels dos (la dels musclos la colarem que porta impureses). També hi afegirem les gambes i apagarem el foc.
- Servirem la cassola amb l’allioli enmig (si pot ser fet a mà)
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3455 visites.
 3455 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Rafel verdaguer
 Rafel verdaguer Salvador Soms
 Salvador Soms![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Salses
 Salses 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Altres
 Altres Carns
 Carns 
  Rostit
 Rostit 
 
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram