Nius d'alvocat amb pollastre
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Còctel
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Alvocats madurs
- 500 Grs. de pit de pollastre
- 2 culleres soperes de formatge cremós
- 2 culleres soperes de maionesa
- 1 grapat de nous
- 1 grapat de cebollí
- Raig d'oli, sal, pebre i llimona
4 racions
Elaboració
- Buidem els alvocats amb cura de no trencar la pell (fem servir una cullera sopera), esmicolem els alvocats, els amanim i els hi afegim un raig de llimona (sobretot perquè no s'oxidin).
- Tallem el pollastre en daus petits, i els dorem a la paella.
- Posem en un bol el formatge cremós (tipus philadelphia) i el barregem amb la maionesa, i un polsim de cebollí ben picat.
- Omplim les closques dels alvocats amb la crema resultant, els alvocats i el pollastre.
- Per acabar, afegim unes nous picades per sobre que cadascú es podrà barrejar.
15min
Notes
- El formatge crema intento que sigui "light", i que la maionesa sigui suau.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.