Nius d'alvocat amb pollastre

Ingredients

  • 4 Alvocats madurs
  • 500 Grs. de pit de pollastre
  • 2 culleres soperes de formatge cremós
  • 2 culleres soperes de maionesa
  • 1 grapat de nous
  • 1 grapat de cebollí
  • Raig d'oli, sal, pebre i llimona

4 racions

Elaboració

- Buidem els alvocats amb cura de no trencar la pell (fem servir una cullera sopera), esmicolem els alvocats, els amanim i els hi afegim un raig de llimona (sobretot perquè no s'oxidin).
- Tallem el pollastre en daus petits, i els dorem a la paella.
- Posem en un bol el formatge cremós (tipus philadelphia) i el barregem amb la maionesa, i un polsim de cebollí ben picat.
- Omplim les closques dels alvocats amb la crema resultant, els alvocats i el pollastre.
- Per acabar, afegim unes nous picades per sobre que cadascú es podrà barrejar.

15min

Notes

- El formatge crema intento que sigui "light", i que la maionesa sigui suau.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: