Salsa casolana per acompanyar les escopinyes en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una llauna d'escopinyes tamany gran
  • Sofregit de tomàquet (el trovareu a les meves receptes)
  • Vinagre de poma
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç

2 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes petit
Una safata rectangular de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, obrim la llauna de les escopinyes, escorrem el suc en el bol de vidre, i fiquem les escopinyes en la safata de porcellana blanca.
Seguidament, en el suc de les escopinyes, afegim una culleradeta de pebre vermell dolç, una culleradeta de sofregit de tomàquet, un raig de vinagre de poma i unes gotes d'oli d'oliva.
Tot seguit, ho barregem amb el batedor de varetes, ho afegim a la safata amb les escopinyes,i ja ho tenim llest per fer el vermut.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!