Truita de carxofes
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dues carxofes mitjanes, tallades a làmines fines
- Tres ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							En una paella amb oli d'oliva, fregim les carxofes tallades en làmines finetes, i salades.
Quan són fregides, hi afegim els ous batuts, i fem una truita rodona.
Quan la truita ja és cuita, la podrem servir a taula.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						La cuina de les truites
 
						Etiquetes: 
						La cuina de les truites  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5299 visites.
 5299 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Truita
 Truita Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram