Truita de carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dues carxofes mitjanes, tallades a lĂ mines fines
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb oli d'oliva, fregim les carxofes tallades en lĂ mines finetes, i salades.
Quan sĂłn fregides, hi afegim els ous batuts, i fem una truita rodona.
Quan la truita ja ĂŠs cuita, la podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita de carxofes

Enllaça aquesta recepta:

2083 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!