Bacallà amb salsa verda

Ingredients

  • 1/2 Kg de Bacallà.
  • 2 alls.
  • 1/2 ceba.
  • 150ml caldo peix.
  • 3 cullerades de farina de blat.
  • 3 cullerades de vi blanc.
  • Sal.
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Tallar la ceba i els alls molt petits i daurar-los amb un rajolí d’oli. Posar la farina i coura-la una mica.
A continuació evoquem el vi i després el caldo de peix i el julivert; remenem bé.
Afegim les cloïsses (prèviament netejades amb abundant aigua) i esperem que s’obrin.
Les retirem i posem el bacallà i el deixem 5 minutets que es vagui fent. Tornem a posar les cloïsses i ja ho tenim fet

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
M'agrada molt aquest plat, a vegades el faig amb bacallà o també amb lluç. És senzill però resulta exquisit. Enhorabona per la recepta!
Marta B diu:
Moltes gracies Alicia. La veritat, com bé dius es molt fàcil de fer aquesta recepta. Amb el lluç també queda boníssima.
Es una salsa que no mata el sabor del peix, sinó que l’acompanya. A mi també m’agrada fer-la només amb cloïsses o amb patates.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!