Bacallà amb salsa verda
Ingredients
- 1/2 Kg de Bacallà.
- 2 alls.
- 1/2 ceba.
- 150ml caldo peix.
- 3 cullerades de farina de blat.
- 3 cullerades de vi blanc.
- Sal.
- Julivert
2 racions
Elaboració
Tallar la ceba i els alls molt petits i daurar-los amb un rajolí d’oli.
Posar la farina i coura-la una mica.
A continuació evoquem el vi i després el caldo de peix i el julivert; remenem bé.
Afegim les cloïsses (prèviament netejades amb abundant aigua) i esperem que s’obrin.
Les retirem i posem el bacallà i el deixem 5 minutets que es vagui fent.
Tornem a posar les cloïsses i ja ho tenim fet
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.