Bacallà amb salsa verda
Ingredients
- 1/2 Kg de Bacallà.
- 2 alls.
- 1/2 ceba.
- 150ml caldo peix.
- 3 cullerades de farina de blat.
- 3 cullerades de vi blanc.
- Sal.
- Julivert
2 racions
Elaboració
Tallar la ceba i els alls molt petits i daurar-los amb un rajolí d’oli. Posar la farina i coura-la una mica.
A continuació evoquem el vi i després el caldo de peix i el julivert; remenem bé.
Afegim les cloïsses (prèviament netejades amb abundant aigua) i esperem que s’obrin.
Les retirem i posem el bacallà i el deixem 5 minutets que es vagui fent. Tornem a posar les cloïsses i ja ho tenim fet
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.