Bandes de pasta de full amb crema i maduixots
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema pastissera( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un quilo de maduixots
- Gelatina de poma
- Pasta de full, per fer vuit bandes
- Farina
- Tres ous batuts
4 racions
Utensilis
Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corrró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un pinzell
Un cassó mitjà
Un bol dfe vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full, i la punxem. Seguidament, tallem rectangles d'uns dotze centimetres de llarg, per vuit d'ample.
Tot seguit, els posem en la safata amb el paper sulfuritzat i els coem en el forn a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
Seguidament, els posem a la safata de cartró, i els acabem de fer.
Primerament, amb la mànega pastissera amb el broc mitjà, omplim tota la superficie de la pasta de full amb la crema pastissera. Tot seguit, filetegem els maduixots a lo llarg, i d'una manera abellidora, cobrim tota la crema.
Seguidament, en un cassó amb una mica d'aigua, escalfem la gelatina de poma, i quan ja es desfeta, amb l'ajud del pinzell pintem tota la superficie dels maduixots.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.