Bandes de pasta de full amb crema i maduixots
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un litre de crema pastissera( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un quilo de maduixots
- Gelatina de poma
- Pasta de full, per fer vuit bandes
- Farina
- Tres ous batuts
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corrró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un pinzell
Un cassó mitjà
Un bol dfe vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
							Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full, i la punxem. Seguidament, tallem rectangles  d'uns dotze centimetres de llarg, per vuit d'ample.
Tot seguit, els posem en la safata amb el paper sulfuritzat i els coem en el forn a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
Seguidament, els posem a la safata de cartró, i els acabem de fer.
Primerament, amb la mànega pastissera amb el broc mitjà, omplim tota la superficie de la pasta de full amb la crema pastissera. Tot seguit, filetegem els maduixots a lo llarg, i d'una manera abellidora, cobrim tota la crema.
Seguidament, en un cassó amb una mica d'aigua, escalfem la gelatina de poma, i quan ja es desfeta, amb l'ajud del pinzell pintem tota la superficie dels maduixots.
Ho deixem refredar, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2016 visites.
 2016 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Natilles
 Natilles 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram