Caneló de ceps i formatge Gruyère
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 180 gr. de ceps
- 16 plaques de pasta de Canelons o pasta fresca
- 500 gr. de formatge Gruyère
- Sal i oli
Crema:
- 3 dl de brou de pollastre
- 3 dl de nata líquida
- 25 gr. de mantega
- 30 gr. de formatge Gruyère
Elaboració
							Es bullen les plaques de canelons amb aigua i sal, s'escorren i es refreden. 
S`estiren bé sobre la taula.
Es netegen i es pelen els ceps, es tallen en làmines fines i s'estenen sobre les plaques fins que aquestes quedin ben cobertes.
Es sala i es posa el formatge al mig, en forma de tira allargada.
S'enrotlla la pasta com canelons, de manera que el formatge quedi enmig, envoltat de ceps.
En una cassola es posa el brou de gallina i la nata líquida. S'escalfa fins que bulli.
Quan comenci a prendre densitat, s'afegeix la mantega.
S'incorporen 30 grams de formatge gruyère tallat molt fi (perquè es desfaci) i es barreja bé.
Es tritura o bat la salsa fins que quedi fina.
Els canelons s'escalfen en una vaporera durant uns minuts. Seguidament es col · loquen en els plats i es cobreixen amb la salsa ben calenta.
														
Notes
Aquesta recepta ha estat elaborada per Carles Gaig del Restaurant Gaig de Barcelona
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3615 visites.
 3615 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 30 min.
 30 min. Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram