Caneló de ceps i formatge Gruyère
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 180 gr. de ceps
- 16 plaques de pasta de Canelons o pasta fresca
- 500 gr. de formatge Gruyère
- Sal i oli
Crema:
- 3 dl de brou de pollastre
- 3 dl de nata líquida
- 25 gr. de mantega
- 30 gr. de formatge Gruyère
Elaboració
Es bullen les plaques de canelons amb aigua i sal, s'escorren i es refreden.
S`estiren bé sobre la taula.
Es netegen i es pelen els ceps, es tallen en làmines fines i s'estenen sobre les plaques fins que aquestes quedin ben cobertes.
Es sala i es posa el formatge al mig, en forma de tira allargada.
S'enrotlla la pasta com canelons, de manera que el formatge quedi enmig, envoltat de ceps.
En una cassola es posa el brou de gallina i la nata líquida. S'escalfa fins que bulli.
Quan comenci a prendre densitat, s'afegeix la mantega.
S'incorporen 30 grams de formatge gruyère tallat molt fi (perquè es desfaci) i es barreja bé.
Es tritura o bat la salsa fins que quedi fina.
Els canelons s'escalfen en una vaporera durant uns minuts. Seguidament es col · loquen en els plats i es cobreixen amb la salsa ben calenta.
Notes
Aquesta recepta ha estat elaborada per Carles Gaig del Restaurant Gaig de Barcelona
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c