Caneló de ceps i formatge Gruyère

Ingredients

  • 180 gr. de ceps
  • 16 plaques de pasta de Canelons o pasta fresca
  • 500 gr. de formatge Gruyère
  • Sal i oli

Crema:

  • 3 dl de brou de pollastre
  • 3 dl de nata líquida
  • 25 gr. de mantega
  • 30 gr. de formatge Gruyère

Elaboració

Es bullen les plaques de canelons amb aigua i sal, s'escorren i es refreden.
S`estiren bé sobre la taula.
Es netegen i es pelen els ceps, es tallen en làmines fines i s'estenen sobre les plaques fins que aquestes quedin ben cobertes.
Es sala i es posa el formatge al mig, en forma de tira allargada.
S'enrotlla la pasta com canelons, de manera que el formatge quedi enmig, envoltat de ceps.
En una cassola es posa el brou de gallina i la nata líquida. S'escalfa fins que bulli.
Quan comenci a prendre densitat, s'afegeix la mantega.
S'incorporen 30 grams de formatge gruyère tallat molt fi (perquè es desfaci) i es barreja bé.
Es tritura o bat la salsa fins que quedi fina.
Els canelons s'escalfen en una vaporera durant uns minuts. Seguidament es col · loquen en els plats i es cobreixen amb la salsa ben calenta.

Notes

Aquesta recepta ha estat elaborada per Carles Gaig del Restaurant Gaig de Barcelona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: