Costello al forn
Ingredients
- Costelló de porc tallat a tires
- Mel
- Salsa de soja
- Mostassa
- 1 gra d'all
- Oli
- Sal i pebre
Elaboració
							Tallem el gra d'all petit i el posem en un bol,juntament amb una cullerada de mel,una cullerada de mostassa,salsa de soja i oli.
Remenem be fins que quedi la salsa lligada.
Salpebrem el costelló i el posem en una plata per anar al forn.
Amb un pinzell repartim la salsa per damunt la carn,que quedi ben coberta i per tots dos costats.deixem marinar un parell d'hores.
Posem al forn que ja tindrem calent i deixem coure 1h.(podem posar una mica mes d'oli o un raig d'aigua a la plata perquè no s'enganxi)
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3882 visites.
 3882 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 15 min.
 15 min. Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram