Costello al forn
Ingredients
- Costelló de porc tallat a tires
- Mel
- Salsa de soja
- Mostassa
- 1 gra d'all
- Oli
- Sal i pebre
Elaboració
Tallem el gra d'all petit i el posem en un bol,juntament amb una cullerada de mel,una cullerada de mostassa,salsa de soja i oli.
Remenem be fins que quedi la salsa lligada.
Salpebrem el costelló i el posem en una plata per anar al forn.
Amb un pinzell repartim la salsa per damunt la carn,que quedi ben coberta i per tots dos costats.deixem marinar un parell d'hores.
Posem al forn que ja tindrem calent i deixem coure 1h.(podem posar una mica mes d'oli o un raig d'aigua a la plata perquè no s'enganxi)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2435 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Jordi!a casa les faig semblant,però quan les botifarres ja son cuites al mateix suc a la caçola i paso el pa i en faig...