Costello al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Costelló de porc tallat a tires
  • Mel
  • Salsa de soja
  • Mostassa
  • 1 gra d'all
  • Oli
  • Sal i pebre

Elaboració

Tallem el gra d'all petit i el posem en un bol,juntament amb una cullerada de mel,una cullerada de mostassa,salsa de soja i oli.
Remenem be fins que quedi la salsa lligada.
Salpebrem el costelló i el posem en una plata per anar al forn.
Amb un pinzell repartim la salsa per damunt la carn,que quedi ben coberta i per tots dos costats.deixem marinar un parell d'hores.
Posem al forn que ja tindrem calent i deixem coure 1h.(podem posar una mica mes d'oli o un raig d'aigua a la plata perquè no s'enganxi)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Endavant, esperem les teves receptes. Aquesta m´agrada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: