Crema de patata

Ingredients

  • Patates
  • Llet
  • Mantega
  • Sal,pebre,nou moscada
  • Xistorra

Elaboració

Pelar les patates i posarles a bullir amb aigua i sal just que cobreixint.
Escorrer una mica d'aigua però la reservem per si ens calguès.
Afegim dues cullerades de mantega i mig got de llet.
Triturem la crema i si ens queda massa espessa hi afegim uma mica d'aigua de la que hem reservat.
Hi tirem una mica de pebre i nou moscada.
En una paella fregim la xistorra tallada petita.
Servim la crema amb la xistorra al damunt.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: