Crema de patata

Ingredients

  • Patates
  • Llet
  • Mantega
  • Sal,pebre,nou moscada
  • Xistorra

Elaboració

Pelar les patates i posarles a bullir amb aigua i sal just que cobreixint.
Escorrer una mica d'aigua però la reservem per si ens calguès.
Afegim dues cullerades de mantega i mig got de llet.
Triturem la crema i si ens queda massa espessa hi afegim uma mica d'aigua de la que hem reservat.
Hi tirem una mica de pebre i nou moscada.
En una paella fregim la xistorra tallada petita.
Servim la crema amb la xistorra al damunt.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: