Pasta amb suau beixamel de bacon

Ingredients

  • La pasta que vulguem (raviolis, macarrons, espaguetis, espirals...)
  • Bacon
  • Ceba
  • Una cullerada de farina
  • Llet

Elaboració

En una cassola amb un rajolí d'oli anem sofregint a foc ben baix el bacon tallat a trossets petits.
Un cop el greix del bacon s'hagi desfet una mica (potser uns 8 minuts, aproximadament), afegir la ceba trinxada i seguir amb foc baix una estona més, que es vagi tornant transparent.
Ara ja posem una cullerada de farina a la cassola remenem bé, deixem que la farina es faci una miqueta i anem afegint rajolins de llet a mida que la farina se'ls vagi bevent fins que trobem que té la consistència que volem, és a dir d'una salseta que es barregi bé amb la pasta, no és una beixamel tradicional de canalons, ha de quedar més líquida.
Paral·lelament al procés d'elaboració de la beixamel ja haurem fet bullir la pasta i quan estigui a punt, ho barrejarem tot junt.
(També ho he fet amb pernil dolç, pernil salat, xoriç, és tracta d'aprofitar restes... i també és molt bó)

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Laura Gómez Canal diu:
Em podries indicar, més o menys, les quantitats per persona? Per tenir una mica de guia..


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!