Conill al conyac
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 1 conill de 1 kg tallat a trossos.
- 1 ceba
- 100 ml de conyac
- 200 g de xampinyons
- 400 ml de caldo de pollastre o de carn
- Oli, sal, pebre, julivert i pebre negre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, poseu a dorar els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre i retireu-lo a un plat.
En el mateix oli, fregiu la ceba ben picada. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho i deixeu-la coure una mica. Aboqueu-hi el caldo i el julivert picat.
Poseu-hi el conill i aboqueu-hi el conyac, tapeu la cassaola i deixeu-ho coure lentament uns 15 minuts..
Poseu-hi el xampinyons que previament haurem passat per la paella amb una mica d'oli i sal. Aboqueu-los a la cassola, doneu-li la volta al conill i deixeu-ho coure uns 15 minuts més.
Serviu el conill en una safata cobert amb la salsa i empolseu-lo amb julivert picat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2219 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.