Conill al conyac
Ingredients
- 1 conill de 1 kg tallat a trossos.
- 1 ceba
- 100 ml de conyac
- 200 g de xampinyons
- 400 ml de caldo de pollastre o de carn
- Oli, sal, pebre, julivert i pebre negre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, poseu a dorar els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre i retireu-lo a un plat.
En el mateix oli, fregiu la ceba ben picada. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho i deixeu-la coure una mica. Aboqueu-hi el caldo i el julivert picat.
Poseu-hi el conill i aboqueu-hi el conyac, tapeu la cassaola i deixeu-ho coure lentament uns 15 minuts..
Poseu-hi el xampinyons que previament haurem passat per la paella amb una mica d'oli i sal. Aboqueu-los a la cassola, doneu-li la volta al conill i deixeu-ho coure uns 15 minuts més.
Serviu el conill en una safata cobert amb la salsa i empolseu-lo amb julivert picat.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.