Llibrets de llom farcits amb salsa
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llibrets de llom de porc
- 1 pebrot escalivat
- 2 ous durs
- 100 g de pernil dolç
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d'all
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 150 g de pèsols
- Farina, oli i sal
- 8 escuradents
4 racions
Elaboració
Talleu el pebrot en 8 tires. Reserveu-les.
Bulliu els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Refresqueu-los, peleu-los i talleu-los a quarts.
Saleu els llibrets, obriu-los i al cente de cada un poseu-hi una tira de pebrot, una part d'ou dur i una mica de pernil dolç.
Tanqueu-los amb un escuradents, enfarineu-los i fregiu-los en oli calent. Reserveu-los damunt de paper de cuina.
Piqueu la ceba ben petita i poseu-la en una cassola a sofregir amb una mica d'oli, juntament amb l'all picat.
Quan s'enrosseixin, afegiu-hi la salsa de tomàquet i el llom, un raig d'aigua i els pèsols. Deixeu que faci xup xup durant 15 minuts i rectifiqueu-ho de sal.
Abans sw servir els llibrets, retireu-ne els escuradents.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.