Llibrets de llom farcits amb salsa
Ingredients
- 8 llibrets de llom de porc
- 1 pebrot escalivat
- 2 ous durs
- 100 g de pernil dolç
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d'all
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 150 g de pèsols
- Farina, oli i sal
- 8 escuradents
4 racions
Elaboració
Talleu el pebrot en 8 tires. Reserveu-les.
Bulliu els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Refresqueu-los, peleu-los i talleu-los a quarts.
Saleu els llibrets, obriu-los i al cente de cada un poseu-hi una tira de pebrot, una part d'ou dur i una mica de pernil dolç.
Tanqueu-los amb un escuradents, enfarineu-los i fregiu-los en oli calent. Reserveu-los damunt de paper de cuina.
Piqueu la ceba ben petita i poseu-la en una cassola a sofregir amb una mica d'oli, juntament amb l'all picat.
Quan s'enrosseixin, afegiu-hi la salsa de tomàquet i el llom, un raig d'aigua i els pèsols. Deixeu que faci xup xup durant 15 minuts i rectifiqueu-ho de sal.
Abans sw servir els llibrets, retireu-ne els escuradents.
1h 10min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1214 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.