Pollastre amb olives i panses de corint
Ingredients
- 1 pollastre tallat en 8 trossos
- Oli, sal, pebre i farina
- 50 g de panses de corint
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets madurs
- 100 g d'olives verdes sense pinyol
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 2 got de vi blanc
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Poseu les panses en remull amb aigua tebia. Peleu les cebes, els alls i piqueu-ho tot.
Salpebreu els trossos de pollastre i enfarineu-los. En una cassola amb oli calent daureu-los.
En el mateix oli, ofegueu les cebes i els alls, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebrot tallat a daus petits, deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent lent i tapat.
Afegiu-hi les panses escorregudes, les olives, el pollastre, el vi, afegiu-hi sal si fes falta. Deixeu-ho coure 15 minuts, passats aquests, doneu-li la volta i deixeu-ho coure 15 minuts més.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1370 visites.
 1370 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram