Pollastre amb olives i panses de corint

Ingredients

  • 1 pollastre tallat en 8 trossos
  • Oli, sal, pebre i farina
  • 50 g de panses de corint
  • 1 pebrot verd
  • 4 tomàquets madurs
  • 100 g d'olives verdes sense pinyol
  • 2 cebes grosses
  • 2 grans d'all
  • 2 got de vi blanc

6 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull amb aigua tebia. Peleu les cebes, els alls i piqueu-ho tot.
Salpebreu els trossos de pollastre i enfarineu-los. En una cassola amb oli calent daureu-los.
En el mateix oli, ofegueu les cebes i els alls, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebrot tallat a daus petits, deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent lent i tapat.
Afegiu-hi les panses escorregudes, les olives, el pollastre, el vi, afegiu-hi sal si fes falta. Deixeu-ho coure 15 minuts, passats aquests, doneu-li la volta i deixeu-ho coure 15 minuts més.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: