Pastis de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 125g de mantega tova
  • 140g de sucre
  • 1 sobre de sucre vainillat
  • 3 ous
  • 125g de coco ratllat
  • 125g de xocolata negra

8 racions

Utensilis

1 bol
1 forquilla
1 llengua
1 vas mesurador
1 bascula
1 motlle
1 espàtula
1 bol petit per fondre la xocolata al microones

Elaboració

Preescalfar el forn a 180º
Untar amb mantega i enfarinar el motlle.
Tamisar la farina amb el llevat.
Treballeu la mantega en un bol fins a obtenir una pomada i afegiu-hi els sucres.
Incorporeu-hi els ous d'un en un, sense deixar de batre.
Afegir la farina i el coco ratllat.
Abocar la massa al motlle.
Enfornar durant 40-45 minuts.
Deixeu-ho refredar sobre una reixeta.
Es pot cobrir amb xocolata negra.
sucre vainillat
La mantega i el sucre es millor es millor barrejar-la amb el puny de la ma, d'aquesta manera amb la escalfor del puny quedar més aviat tova

1h

Notes

La xocolata es opcional


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: