Falafel

Ingredients

  • 250 grs. de cigrons secs, remullats durant la nit
  • 1 ceba petita, picada
  • 2 dents d’all, picats
  • 2 culerades de coriandre mòlt
  • 2 culleradetes de comí mòlt
  • ½ cullerada de pebre
  • 1 de sal
  • ½ cullerada de pols d’enfornar
  • 3 cullerades de julivert
  • Oli de gira-sol o vegetal per fregir

4 racions

Elaboració

1. S’han de deixar els cigrons remullats en aigua fins que s’estoven.S’escorren i es trituren fins a formar una pasta fina. S’afegeix la ceba i l’all, i es barreja.
2. S’ incorporen les espècies, la sal, la pols d’enfornar i el julivert, i es torna a treballar. La pasta ha de ser ben fina.
3. Es posa oli fins a cobrir 2,5 cm. d’una paella i s’escalfa. Amb la pasta es formen petites mandonguilles i es fregeixen durant 3-4 minuts, fins que estiguin daurades.
Font de la imatge

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!