Falafel
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Índia
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 250 grs. de cigrons secs, remullats durant la nit
- 1 ceba petita, picada
- 2 dents d’all, picats
- 2 culerades de coriandre mòlt
- 2 culleradetes de comí mòlt
- ½ cullerada de pebre
- 1 de sal
- ½ cullerada de pols d’enfornar
- 3 cullerades de julivert
- Oli de gira-sol o vegetal per fregir
4 racions
Elaboració
1. S’han de deixar els cigrons remullats en aigua fins que s’estoven.S’escorren i es trituren fins a formar una pasta fina. S’afegeix la ceba i l’all, i es barreja.
2. S’ incorporen les espècies, la sal, la pols d’enfornar i el julivert, i es torna a treballar. La pasta ha de ser ben fina.
3. Es posa oli fins a cobrir 2,5 cm. d’una paella i s’escalfa. Amb la pasta es formen petites mandonguilles i es fregeixen durant 3-4 minuts, fins que estiguin daurades.
Font de la imatge
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1860 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.