Lluç a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Lluç tallat a rodanxes
- All
- Julivert
- Farina
- Vi blanc
- Brou de peix
- Espàrrecs
- Ous
5 racions
Elaboració
Enfarinar i fregir els talls de lluç i reservar.
A la mateixa cassola fregir els alls tallats a làmines i quan estiguin transparents afegir julivert picat , una cullerada de farina i remenar. Afegir un rajolí de vi blanc i quan s’evapori l’alcohol, brou de peix i els talls de lluç (hi ha d’haver prou brou per gairebé cobrir el peix). Deixar coure 15m i guarnir amb els ous durs tallats per la meitat i els espàrrecs.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4990 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.