Lluç a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Lluç tallat a rodanxes
- All
- Julivert
- Farina
- Vi blanc
- Brou de peix
- Espàrrecs
- Ous
5 racions
Elaboració
Enfarinar i fregir els talls de lluç i reservar.
A la mateixa cassola fregir els alls tallats a làmines i quan estiguin transparents afegir julivert picat , una cullerada de farina i remenar. Afegir un rajolí de vi blanc i quan s’evapori l’alcohol, brou de peix i els talls de lluç (hi ha d’haver prou brou per gairebé cobrir el peix). Deixar coure 15m i guarnir amb els ous durs tallats per la meitat i els espàrrecs.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....