Lluç a la basca

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Lluç tallat a rodanxes
  • All
  • Julivert
  • Farina
  • Vi blanc
  • Brou de peix
  • Espàrrecs
  • Ous

5 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir els talls de lluç i reservar.
A la mateixa cassola fregir els alls tallats a làmines i quan estiguin transparents afegir julivert picat , una cullerada de farina i remenar. Afegir un rajolí de vi blanc i quan s’evapori l’alcohol, brou de peix i els talls de lluç (hi ha d’haver prou brou per gairebé cobrir el peix). Deixar coure 15m i guarnir amb els ous durs tallats per la meitat i els espàrrecs.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!