Supremes de lluç en llit de patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Lluç tallat a supremes (que en surti un tall per persona).
  • 4 patates (una per persona)
  • 1 ceba
  • All i julivert
  • Vi blanc o brou de peix

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salem i ho pebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem 1/2 hora. Si a mitjes veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem les supremes de peix sobre les patates i el salem i pebre. Tirem la picada d’all i julivert per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Amb 10 minuts n’hi ha de sobres.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: