Taboulé

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cous cous
  • Tomàquets madurs
  • Ceba
  • Olives
  • Julivert
  • Menta
  • Llimona

5 racions

Elaboració

Preparareu el cous cous seguint les instruccions del paquet perque segons la marca hi ha petites variacions. Normalment jo mesuro 2 tasses de cafè amb llet de cous-cous i ho poso en un recipient, llavors poso a bullir la mateixa quantitat d'aigua amb una mica de sal. Després l'aigua bullint s'aboca al recipient del cous cous i es deixa reposar uns 5 minuts.
Mentre tant, es tallem a quadradets els tomaquets, i a trocets petitets la ceba, les olives, el julivert, la menta...( i tot allò que cregueu que pot anar-hi bé).
Separem els grans de cous-cous amb una forquilla i ho barrejem tot bé juntament amb el suc de la llimona i a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: