Taboulé
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Cous cous
- Tomàquets madurs
- Ceba
- Olives
- Julivert
- Menta
- Llimona
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Preparareu el cous cous seguint les instruccions del paquet perque segons la marca hi ha petites variacions. Normalment jo mesuro 2 tasses de cafè amb llet de cous-cous  i ho poso en un recipient, llavors poso a bullir la mateixa quantitat d'aigua amb una mica de sal. Després l'aigua bullint s'aboca al recipient del cous cous i es deixa reposar uns 5 minuts.
Mentre tant, es tallem a quadradets els tomaquets, i a trocets petitets la ceba, les olives, el julivert, la menta...( i tot allò que cregueu que pot anar-hi bé).
Separem els grans de cous-cous amb una forquilla i ho barrejem tot bé juntament amb el suc de la llimona i a la nevera.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2225 visites.
 2225 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram