Crema de pèsols
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de kilo de pèsols congelats
- Un parell de cebes
- Un raig de vi blanc
- Una pastilla d’avecrem
5 racions
Elaboració
Un dels meus fills no pot veure els pèsols, i, ben curiosament, em va felicitar per aquesta crema tan bona. Es tracta de donar la volta a la cosa i entra més fàcil, ja ho veus.
Doncs res, primer sofregir la ceba en una miqueta d’oli, a foc lent, que es faci poc a poc. Després afegim els pèsols, els deixem que es barregin amb la ceba i hi posem el got de vi blanc.
Un cop evaporat l’alcohol, afegim aigua just pel cobrir els pèsols i una pastilla d’avecrem i que bulli fins que els pèsols siguin tous.
Ho passem tot pel túrmix i ja està llest
Si es vol més festiu, podem acabar-lo amb pernil salat fregidet i esmicolat pel damunt. També es pot posar formatge abans de triturar, o un cop triturat repartir per damunt formatge de cabra esmicolat.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2126 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....