Crema de pèsols
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de kilo de pèsols congelats
- Un parell de cebes
- Un raig de vi blanc
- Una pastilla d’avecrem
5 racions
Elaboració
Un dels meus fills no pot veure els pèsols, i, ben curiosament, em va felicitar per aquesta crema tan bona. Es tracta de donar la volta a la cosa i entra més fàcil, ja ho veus.
Doncs res, primer sofregir la ceba en una miqueta d’oli, a foc lent, que es faci poc a poc. Després afegim els pèsols, els deixem que es barregin amb la ceba i hi posem el got de vi blanc.
Un cop evaporat l’alcohol, afegim aigua just pel cobrir els pèsols i una pastilla d’avecrem i que bulli fins que els pèsols siguin tous.
Ho passem tot pel túrmix i ja està llest
Si es vol més festiu, podem acabar-lo amb pernil salat fregidet i esmicolat pel damunt. També es pot posar formatge abans de triturar, o un cop triturat repartir per damunt formatge de cabra esmicolat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.