Gratén de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: França
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates
- Un pot o mini brik de crema llet
- Un rajolí de llet
- Formatge ratllat
- Nou moscada
- Sal i pebre
Elaboració
Tallar les patates finament i disposar-les per capes en una plata de forn, salpebrar entre les capes a mida que es vagin afegint patates. Afegir per damunt la crema de llet i el rajolí de llet i posar-ho al forn 45m.
Passat aquest temps comprovar que les patates son fetes i posar pel damunt el formatge ratllat, gratinar 5 minuts.
Aquesta és la base del graten, però també es pot fer de patata i carbassó, patata i bacon, patata i ceba...
És un excel·lent acompanyant per a convertir qualsevol plat en plat únic.
Només tens la feina de tallar, que no va més enllà de 10 mínuts, a partir d’aquí ja pots desentendre’t fins que estigui fet.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.