Espardenya de Pagès, amb lluç fregit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Tres rodanxes de lluç fregit, del dia abans
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Agafem la llesca de pa, la torrem, hi fregem l'all, i el tomacó, i ho reguem amb l'oli d'oliva. Seguidament, esqueixem el lluç pel damunt de la torrada, i ja la podrem servir a taula.
30min
Notes
Aquesta llesca, es fa sobretot, per aprofitar el lluç sobrant del dia abans.
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2046 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.