Pastís de polenta i pollastre
Ingredients
- Per a la polenta
- 250 grams de polenta
- 1 litre d'aigua
- 2 cullerades de mantega
- 50 grams de formatge ratllat
- Per al pollastre
- 1 pit de pollastre
- salsa de soja
- 2 echallottes
- 100 grams de fongs
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							La polenta: 
En una olla poses l'aigua a bullir amb sal i quan bull afegeixes la polenta sense deixar de batre per evitar els grumolls. 
Es cuina a foc alt i quan espessa el baixes a mínim. Afegeixes el formatge i la mantega, mescles i quan comenci a estovar-se retires de la calor.
 
El pollastre: 
Talles el pit en cubs. 
En una paella salteja els echalottes picats i els fongs amb una mica d'oli d'oliva. Afegeixes el pollastre, cuines i s'assaona amb sal i pebre. 
Quan el pollastre s'enrosseix afegeixes la salsa de soja i deixes reduir.
 
El pastís: 
Col · loques la meitat de la polenta en una font de forn, aplana la superfície i bolques sobre ella el farcit de pollastre preparat. 
Cobreixes amb la resta de la polenta, aplana la superfície i la reserves a la nevera. 
Quan estigui ben freda la retires de la nevera i talla en trossos quadrats. 
En una paella ben calenta amb oli d'oliva fregeix els quadrats dels dos costats i serveix
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3259 visites.
 3259 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 Suïssa
 Suïssa primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 50 min.
 50 min. Carns
 Carns 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Pastís
 Pastís 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram