Pastís de polenta i pollastre

Ingredients

  • Per a la polenta
  • 250 grams de polenta
  • 1 litre d'aigua
  • 2 cullerades de mantega
  • 50 grams de formatge ratllat
  • Per al pollastre
  • 1 pit de pollastre
  • salsa de soja
  • 2 echallottes
  • 100 grams de fongs

4 racions

Elaboració

La polenta:
En una olla poses l'aigua a bullir amb sal i quan bull afegeixes la polenta sense deixar de batre per evitar els grumolls.
Es cuina a foc alt i quan espessa el baixes a mínim. Afegeixes el formatge i la mantega, mescles i quan comenci a estovar-se retires de la calor.

El pollastre:
Talles el pit en cubs.
En una paella salteja els echalottes picats i els fongs amb una mica d'oli d'oliva. Afegeixes el pollastre, cuines i s'assaona amb sal i pebre.
Quan el pollastre s'enrosseix afegeixes la salsa de soja i deixes reduir.

El pastís:
Col · loques la meitat de la polenta en una font de forn, aplana la superfície i bolques sobre ella el farcit de pollastre preparat.
Cobreixes amb la resta de la polenta, aplana la superfície i la reserves a la nevera.
Quan estigui ben freda la retires de la nevera i talla en trossos quadrats.
En una paella ben calenta amb oli d'oliva fregeix els quadrats dels dos costats i serveix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: