Rosquilles de vi moscatell
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de farina de rebosteria .
- 125 ml de vi dolç moscatell.
- 125 g de sucre.
- 200 ml d'oli d'oliva verge extra.
- 2 cullerades soperes de sèsam torrat.
- 1 cullereta de les de cafè de canyella mòlta.
- 1 cullerada sopera de anís dolç (jo vaig utilitzar Marie Brizard)
- la ralladura d'una llimona
- sucre glass per arrebossar
8 racions
Elaboració
En una paella o cassó fregim l'oli, quan vegem que comença a fumejar ho retirem i ho deixem refredar.
En un bol posem la farina i l'oli que ja estarà fred i ho barregem, afegim el vi dolç, el anís, el sucre, la canyella, el sèsam (jo ho vaig torrar amb una paella antihaderent) i la ralladura de llimona, ho barregem tot fins obtenir una bola de massa.
En aquest moment col·locarem la nostra bola de massa damunt d'una taula o del marbre i estirarem fins a tenir aproximadament un centímetre de gruix i amb ajuda d'un got petit i un aparell d'aquests de treure el cor de pomes anirem fent cercles, amb el got farem els cercles grans i amb l'utensili de treure el cor de les pomes el cercle central, formant les rosquilles fins a acabar amb la massa.
En la safata del forn col·locarem paper vegetal i les rosquilles, ho posarem al forn prèviament escalfat a 180ª durant 20-25 minuts fins que vegem que estan daurades.
Una vegada transcorregut el temps les traurem del forn i encara calentes les arrebossarem en sucre glass, les deixem refredar i a menjar.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2426 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.