Rosquilles de vi moscatell

Ingredients

  • 500 g de farina de rebosteria .
  • 125 ml de vi dolç moscatell.
  • 125 g de sucre.
  • 200 ml d'oli d'oliva verge extra.
  • 2 cullerades soperes de sèsam torrat.
  • 1 cullereta de les de cafè de canyella mòlta.
  • 1 cullerada sopera de anís dolç (jo vaig utilitzar Marie Brizard)
  • la ralladura d'una llimona
  • sucre glass per arrebossar

8 racions

Elaboració

En una paella o cassó fregim l'oli, quan vegem que comença a fumejar ho retirem i ho deixem refredar.
En un bol posem la farina i l'oli que ja estarà fred i ho barregem, afegim el vi dolç, el anís, el sucre, la canyella, el sèsam (jo ho vaig torrar amb una paella antihaderent) i la ralladura de llimona, ho barregem tot fins obtenir una bola de massa.
En aquest moment col·locarem la nostra bola de massa damunt d'una taula o del marbre i estirarem fins a tenir aproximadament un centímetre de gruix i amb ajuda d'un got petit i un aparell d'aquests de treure el cor de pomes anirem fent cercles, amb el got farem els cercles grans i amb l'utensili de treure el cor de les pomes el cercle central, formant les rosquilles fins a acabar amb la massa.
En la safata del forn col·locarem paper vegetal i les rosquilles, ho posarem al forn prèviament escalfat a 180ª durant 20-25 minuts fins que vegem que estan daurades.
Una vegada transcorregut el temps les traurem del forn i encara calentes les arrebossarem en sucre glass, les deixem refredar i a menjar.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Pilar, han de estar bonisssimes com totes les teves receptes, ja les fare
Laura mena aguilar diu:
Pilar, salen oscuritos por dentro?, son roscos de vino, como los de andalucia, no?. Muchas gracias y saludos.
Mª Pilar López diu:
Enriqueta, si que estaven molt bones, van desaparèixer com per art de màgia una darrere d'una altra.
Moltes Gràcies i una abraçada.
Mª Pilar López diu:
Laura, son parecidos pero no iguales, estos quedan como si fueran hojaldrados, yo soy de las alpujarras de Granada y allí los roscos de vino los hacen con manteca de cerdo, matalauva y vino blanco.

Deseo que te haya servido mi pequeña explicación.

Un saludo y gracias a ti.
Eulalia Juncosa diu:
Pilar,
estan molt ben fetes, aquestes rosquilles de moscatell. Les provarem.
Salutacions
Siscu Hernandez Pla diu:
Mmmmm..Que bones!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: