Rosquilles de vi moscatell
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de farina de rebosteria .
- 125 ml de vi dolç moscatell.
- 125 g de sucre.
- 200 ml d'oli d'oliva verge extra.
- 2 cullerades soperes de sèsam torrat.
- 1 cullereta de les de cafè de canyella mòlta.
- 1 cullerada sopera de anís dolç (jo vaig utilitzar Marie Brizard)
- la ralladura d'una llimona
- sucre glass per arrebossar
8 racions
Elaboració
En una paella o cassó fregim l'oli, quan vegem que comença a fumejar ho retirem i ho deixem refredar.
En un bol posem la farina i l'oli que ja estarà fred i ho barregem, afegim el vi dolç, el anís, el sucre, la canyella, el sèsam (jo ho vaig torrar amb una paella antihaderent) i la ralladura de llimona, ho barregem tot fins obtenir una bola de massa.
En aquest moment col·locarem la nostra bola de massa damunt d'una taula o del marbre i estirarem fins a tenir aproximadament un centímetre de gruix i amb ajuda d'un got petit i un aparell d'aquests de treure el cor de pomes anirem fent cercles, amb el got farem els cercles grans i amb l'utensili de treure el cor de les pomes el cercle central, formant les rosquilles fins a acabar amb la massa.
En la safata del forn col·locarem paper vegetal i les rosquilles, ho posarem al forn prèviament escalfat a 180ª durant 20-25 minuts fins que vegem que estan daurades.
Una vegada transcorregut el temps les traurem del forn i encara calentes les arrebossarem en sucre glass, les deixem refredar i a menjar.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1148 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda disculpa per no contestar abans! Ja fa uns quants anys que faig aquesta recepta per a Sant Blai, amb les mateixes...
Hola Mireia! En primer lloc et demano disculpes per no contestar abans, he hagut d'estar allunyada de vosaltres per uns mesos...
Bon dia Alícia! Anima't fer-ho, a la teva família i amistats els encantarà! Mira jo ho vaig posar a la...
Bona tarda Jordi! És un dels meus preferits, té un sabor increlible ... és espectacular! Gràcies a tu per fer-ho. Una...
Antonio, fes-ho t'encantarà i quedaràs molt bé davant de la família o dels amics!