Magrana amb moscatell

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues magranes madures, grosses i vermelles.
  • Quatre copes de moscatell.
  • Quatre cullerades soperes de sucre.
  • Unes fulletes de menta.

4 racions

Utensilis

Copes de vidre o cristall.

Elaboració

Anirem treient els grans de la magrana amb paciència.
Ho repartirem en quatre copes de gelat.
Hi afegirem una cullerada de sucre a cadascuna.
Finalment, hi tirarem el moscatell, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-ho.

30min

Notes

En aquesta recepta, també es pot suplir el moscatell per suc de taronja, si hi ha criatures petites a taula.
En el moment de servir-ho, ho podem adornar amb una rodanxa de taronja o unes fulletes de menta.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: