Salsa agradolça de magrana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una magrana madura
  • Un got de vinagre balsàmic de Mòdena
  • Una collerada mitjana de mel de taronger
  • Un rajolí d'oli de girasol

Elaboració

Fregiu a foc lent els grans de la magrana en una paella i amb un rajolí d'oli de girasol. Remeneu per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixar suc, afagiu el got de vinagre balsàmic i contineu remenant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i contineu remenant fins que veieu que ha reduit a la meitat.

Notes

Ideal per acompanyar carn de porc i aus.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: