Salsa agradolça de magrana

Categoria:
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una magrana madura
  • Un got de vinagre balsĂ mic de Mòdena
  • Una collerada mitjana de mel de taronger
  • Un rajolĂ­ d'oli de girasol

ElaboraciĂł

Fregiu a foc lent els grans de la magrana en una paella i amb un rajolĂ­ d'oli de girasol. Remeneu per tal que no es cremin. Quan veieu que han deixar suc, afagiu el got de vinagre balsĂ mic i contineu remenant. Quan veieu que ha reduit una quarta part, afagiu la mel de taronger i contineu remenant fins que veieu que ha reduit a la meitat.

Notes

Ideal per acompanyar carn de porc i aus.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa agradolça de magrana

Enllaça aquesta recepta:

2529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!