Olivada
Categoria:
Salses
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes quantes olives negres i verdes sense pinyol
- Uns filets d'anxova confitada
- Un raig d'oli d'oliva verge
- Unes especies picades
Utensilis
Un morter per picar i un ganivet.
Elaboració
Prenem un morter i posem les olives a trossos.
Després i afegim els filets d'anxova també a trossos i per ultim afegim unes especies al nostre gust , també picades. Mat-xaquem be tot això fins aconseguir una pasta.
Per acabar lliguem afegint unes gotes d'oli.
20min
Etiquetes:
Salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.