Olivada

Categoria:
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Unes quantes olives negres i verdes sense pinyol
  • Uns filets d'anxova confitada
  • Un raig d'oli d'oliva verge
  • Unes especies picades

Utensilis

Un morter per picar i un ganivet.

ElaboraciĂł

Prenem un morter i posem les olives a trossos.
DesprĂ©s i afegim els filets d'anxova tambĂ© a trossos i per ultim afegim unes especies al nostre gust , tambĂ© picades. Mat-xaquem be tot aixĂČ fins aconseguir una pasta.
Per acabar lliguem afegint unes gotes d'oli.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Olivada

Enllaça aquesta recepta:

2241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!