Allioli de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos rovells d'ou
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una poma tipus golden
  • Aigua
  • Dos alls pelats (sense el cor)

6 racions

Utensilis

Un morter amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un setrill
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua fiquem la poma pelada, tallada a trossos menuts i la coem fins que és gairebé desfeta.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part en un morter amb un polsim de sal, aixafem els alls, afegim els rovells i seguidament remenem amb la mà de morter de forma circular tot afengint-hi l'oli amb un rajolí molt fí, fins aconsseguir la quantitat d'allioli desitjada. Tot seguit, amb l'ajud d'una cullereta de postres, anem afegint-hi la poma en la quantitat desitjada, i ja tindrem l'allioli per fer els plats que desitjem.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: