Allioli de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos rovells d'ou
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una poma tipus golden
  • Aigua
  • Dos alls pelats (sense el cor)

6 racions

Utensilis

Un morter amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un setrill
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua fiquem la poma pelada, tallada a trossos menuts i la coem fins que és gairebé desfeta.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part en un morter amb un polsim de sal, aixafem els alls, afegim els rovells i seguidament remenem amb la mà de morter de forma circular tot afengint-hi l'oli amb un rajolí molt fí, fins aconsseguir la quantitat d'allioli desitjada. Tot seguit, amb l'ajud d'una cullereta de postres, anem afegint-hi la poma en la quantitat desitjada, i ja tindrem l'allioli per fer els plats que desitjem.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: