Triangles de pa torrat amb salmó fumat, olivada i olives negres picades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cinc llesques de pa de motlle tallades en dues meitats
  • Un sobre de salmó fumat
  • Un pot d'olivada petit
  • 50 grams d'olives negres sense pinyol
  • Mantega (no margarina)

5 racions

Utensilis

Una placa de forn amb paper sulfurat
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un cassó mitjà
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dues meitats, i posem els triangles en la placa de forn amb el paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el pa ja és ben daurat i el reservem.
A part, en un cassó amb el foc ben baix, desfem la mantega, i amb un pinzell pintem tots els triangles de pa amb la mantega empomada, i tot seguit els cobrim amb el salmó fumat, i amb l'espàtula de plàstic, fem una lleugera capa d'olivada, i al damunt repartim una mica d'olives negres sense pinyol, picades amb un ganivet,i ja podrem posar els triangles en una safata de cartró amb blonda,ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 10min

Notes


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2746 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: