Triangles de pa torrat amb salmó fumat, olivada i olives negres picades
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Cinc llesques de pa de motlle tallades en dues meitats
- Un sobre de salmó fumat
- Un pot d'olivada petit
- 50 grams d'olives negres sense pinyol
- Mantega (no margarina)
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una placa de forn amb paper sulfurat
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un cassó mitjà
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
							Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dues meitats, i posem els triangles en la placa de forn amb el paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el pa ja és ben daurat i el reservem.
A part, en un cassó amb el foc ben baix, desfem la mantega, i amb un pinzell pintem tots els triangles de pa amb la mantega empomada, i tot seguit els cobrim amb el salmó fumat, i amb l'espàtula de plàstic, fem una lleugera capa d'olivada, i al damunt repartim una mica  d'olives negres sense pinyol, picades amb un ganivet,i ja podrem posar els triangles en una safata de cartró amb blonda,ja ho tindrem llest per servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2952 visites.
 2952 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Carles Serrano
 Carles Serrano![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Salses
 Salses Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Altres
 Altres Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram