Amanida de cabdells d'enciam amb magrana ganyims i moixama, amb vinagreta de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cabdells d'enciam(cogollos)
  • Dues magranes desgranades
  • Una ceba tendre picolada
  • 300 grams de ganyims dessalats
  • 200 gras de moixama tallada ben fina
  • Vinagreta de taronja(la trobareu a les meves receptes)

6 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una mà de morter

Elaboració

Primerament, netegem els cabdells d'enciam, els tallem a rodantxes i els fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, tallem les magranes en dues meitats, i picant amb una mà de morter per la part de la pell, desgranem les magranes i les afegim amb els cabdells juntament amb la ceba tendre picolada.
A part, d'un dia per l'altre dessalem els ganyims, els talem ben menuts i els afegim en el bol.
Tot seguit, afegim una bona quantitat de vinagreta de taronja feta com explico a la meva recepta, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana.
Quan anem a comprar la moixama, demanem que ens la tallin ben prima amb la màquina de tallar embotits, i tot seguit la repartim per tota la vorera de l'amanida, i ja la podrem servir ataula.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: