Amanida de cabdells d'enciam amb magrana ganyims i moixama, amb vinagreta de taronja
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cabdells d'enciam(cogollos)
- Dues magranes desgranades
- Una ceba tendre picolada
- 300 grams de ganyims dessalats
- 200 gras de moixama tallada ben fina
- Vinagreta de taronja(la trobareu a les meves receptes)
6 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una mà de morter
Elaboració
Primerament, netegem els cabdells d'enciam, els tallem a rodantxes i els fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, tallem les magranes en dues meitats, i picant amb una mà de morter per la part de la pell, desgranem les magranes i les afegim amb els cabdells juntament amb la ceba tendre picolada.
A part, d'un dia per l'altre dessalem els ganyims, els talem ben menuts i els afegim en el bol.
Tot seguit, afegim una bona quantitat de vinagreta de taronja feta com explico a la meva recepta, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana.
Quan anem a comprar la moixama, demanem que ens la tallin ben prima amb la màquina de tallar embotits, i tot seguit la repartim per tota la vorera de l'amanida, i ja la podrem servir ataula.
40min
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.