Salsa de Magrana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues magranes grosses
  • Mitja ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Demi- Glace,( pot ser en pols)
  • Una copa de vi de Missa, o Porto
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Farina de blat( Maizena )

6 racions

Utensilis

Un vatedor de varetes.
Un colador xinès.
Un colador fí
Una espàtula de plàstic

Elaboració

Primer de tot, desgranem les magranes, i les posem en un cassó amb oli d'oliva, juntament amb la ceba picolada. Quan són mig fregides, afegim el ví de misa, i deixem reduïr.
Tot seguit, afegim el brou necesari, per la quantitat de salsa que vulguem fer, juntament amb una cullerada de demi-glace. Quan tot el conjunt és cuit, ho pasem per la batedora elèctrica amb l'ajud del colador xinès i tot seguit, ho posem en un altre cassó, amb l'ajud d'un colador fí, a foc baix.
Anem remenant-ho amb el batedor de varetes, ho corregim de gust i de sal, i si cal espessir-ho, afegim una mica de maizena amb aigua freda, i ja tindrem la salsa de magrana, llesta per fer servir.

40min

Notes

Aquesta salsa, és ideal per acompanyar, tant les carns de porc, com la carn d'ànec.
Si no és temps de magranes, la podem desgranar i guardar els grans en una bossa en el congelador, fins el moment de fer-ho servir.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!