"Raclette" de formatge de l'avi Marcel

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de formatge especial per "raclette" (ho trobarem als supermercats especialitzats).
  • Torradetes de pa normal o integral grosses.
  • 250 grams de "beicon" primet.
  • Dos paquets de xoricets vermells petits.
  • Dos paquets de "Frankfurt" també petitons.
  • Podem posar-hi també el que ens vingui de gust, per fer a la planxa, incorporada també a aquest estri.

6 racions

Utensilis

Aparell especial per a fer "raclette" de formatge.
Paelletes individuals per a fondre'l. (Una per cada comensal)
Pales de fusta, petites i quadrades per arrastrar el formatge al pa.També una per cada comensal.
Punxons per fer la vianda a la brasa.

Elaboració

Posarem l'aparell per a fer la "raclette" al mig de la taula, i pels voltants, hi posarem els plats amb tots els ingredients, per tal que cada comensal agafi el que li vingui de gust.
Posarem a cada persona una "paelleta" i una pala de fusta quadrada per a fondre el formatge, i poder escampar-lo pel pa.

30min

Notes

És un àpat ideal que no necessita cap mena de preparació a la cuina.
Cada comensal menja el que vol i tant com vol, mentre es va fent la xerradeta.
Hi ha "raclettes" que també porten incorporada una planxa per a fer "creppes".
També s'hi poden incorporar hortalisses i verdures, si ens ve de gust.
És una menja que pot ser molt variada, segons els gustos de cadascú.


Recepta de cuina de "Raclette" de formatge  de l'avi Marcel
per Teresa Vives Mariné
Recepta de cuina de "Raclette" de formatge  de l'avi Marcel
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: