Llom de porc rostit a Baixa Temperatura
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Adob:
- 1 cullerada de mostassa
- 1 gra d'all, premsat
- ¾ culleradeta de sal
- Pebre.
- Paper fosforitzat per la safata
Pel rostit:
- 800 g de carn de porc per rostir, per exemple, filet, llom, etc.
- Mantega per fregir
4 racions
Elaboració
Escalfa el forn a 80 graus junt amb la graella.
Barreja la mostassa, l'all, la sal i el pebre,
Escampa l’adob, per tota la peca de carn.
Fregeix la per tots cantons amb la mantega calenta, al voltant d'uns 10 minuts.
Posa el rostit sobre la graella, i a sota la safata folrada amb paper de forn.
Enforna en el forn prees calfat i cuina per aproximadament 2 hores a 80 graus.
La temperatura interna, de la carn, ha de ser de 65 graus.
Posem la carn sobre la graella perquè el rostit no toqui el suc que desprèn la carn.
Notes
Tems per coure a baixa temperatura
LLOM d'uns 400 Grams, d’aura uns 5 minuts, enfornar 1 hora a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui de 60 a 65 graus
COSTELLES en una peca d'1 quilo, d’aura uns 15 minuts, enfornar 3 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60 a 65 graus
COSTELLES soles, d’aura uns 4 minuts, enfornar 45 minuts, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus.
MEDALLONS d'uns 80 grams, daura uns 4 minuts, enfornar 40 minuts, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus.
DE LA Ronyonada en una peca de 800 grams, daura 10 minuts, enforna 3 hores a 80 graus, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus
TALL RODO d'uns 800 grams, daura uns 10 minuts, enforna 2 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus
Etiquetes: Primers plats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8077 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.