Llom de porc rostit a Baixa Temperatura
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
Adob:
- 1 cullerada de mostassa
- 1 gra d'all, premsat
- ¾ culleradeta de sal
- Pebre.
- Paper fosforitzat per la safata
Pel rostit:
- 800 g de carn de porc per rostir, per exemple, filet, llom, etc.
- Mantega per fregir
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Escalfa el forn a 80 graus junt amb la graella.
Barreja la mostassa, l'all, la sal i el pebre,
Escampa l’adob, per tota la peca de carn.
Fregeix la per tots cantons amb la mantega calenta, al voltant d'uns 10 minuts.
Posa el rostit sobre la graella, i a sota la safata folrada amb paper de forn.
Enforna en el forn prees calfat i cuina per aproximadament 2 hores a 80 graus.
La temperatura interna, de la carn, ha de ser de 65 graus.
Posem la carn sobre la graella perquè el rostit no toqui el suc que desprèn la carn.
														
Notes
Tems per coure a baixa temperatura
LLOM d'uns 400 Grams, d’aura uns 5 minuts, enfornar 1 hora a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui de 60 a 65 graus
COSTELLES en una peca d'1 quilo, d’aura uns 15 minuts, enfornar 3 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60 a 65 graus
COSTELLES soles, d’aura uns 4 minuts, enfornar 45 minuts, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus.
MEDALLONS d'uns 80 grams, daura uns 4 minuts, enfornar 40 minuts, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus.
DE LA Ronyonada en una peca de 800 grams, daura 10 minuts, enforna 3 hores a 80 graus, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus
TALL RODO d'uns 800 grams, daura uns 10 minuts, enforna 2 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus
 Etiquetes: 
						Primers plats
 
						Etiquetes: 
						Primers plats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9166 visites.
 9166 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram