Patates farcides, amb botifarra negre
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates grosses
- Aigua
- Sal
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
- Farsa de botifarra negre,( està en les meves receptes)
4 racions
Elaboració
Primer de tot, bullim les patates amb pell, amb aigua i sal.
Quan són gairebé cuites, les deixem refredar. Tot seguit, les pelem, i les tallem en rodelles de aproximadament, un dit de gruix.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim una meitat, amb la farsa de botifarra negre. Després posem una altre rodella de patata, com si fós un entrepà.
Un cop feta aquesta operació, les passem per farina, ou batut, pa ratllat, i les fregim en oli d'oliva, ben calent, fins que són rosses.
Abans de servirles en el plat, les deixem reposar damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli del fregit.
Si voleu, les podeu cobrir amb beixamel, i gratinar-les amb un punt de formatge ratllat, i !! bon profit!!.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.